CD - MultiMediaCompany

logo multimedia company
+31 (0) 227 592 861
Ga naar de inhoud
PRIJZEN CD
Keuzemenu


Geachte bezoeker,

The MultiMediaCompany is heel transparant in haar prijzen en wij tonen deze graag online. Helaas zijn er afgelopen periode veel wijzigingen geweest doordat de kosten van de  grondstoffen enorm zijn gestegen. Wij zijn er nog niet in geslaagd deze wijzigingen te verwerken in onze online prijslijsten. Wij adviseren u om even een aanvraag te doen zodat wij u een correcte offerte kunnen doen toekomen. Uiteraard zijn wij druk bezig om alle prijzen actueel op onze site te plaatsen!PRIJZEN CD BRANDEN & PRIJZEN CD PERSEN /algemene informatie & – voorwaarden

– prijzen –
Alle genoemde prijzen zijn per stuk of per complete set exclusief 21% btw en exclusief royalties STEMRA en /of rechtenhebbenden, op basis van door u aangeleverde en correct bevonden masters en correct bevonden digitale bestanden t.b.v. disc bedrukking en drukwerk. De oplagen en de hierbij behorende prijzen in de prijstabellen zijn vanaf de genoemde oplage.

– levertijden –
De genoemde levertijden vangen aan na ontvangst en goedkeuring van de digitale bestanden en master(s): in overleg kan van deze levertijd afgeweken worden.

– druktechnieken –
De druktechniek voor CD dupliceren (branden) is op basis van digitaaldruk met uv inkten, de druktechniek voor CD repliceren (persen) ECO en CD repliceren (persen) is op basis van offsetdruk of zeefdruk met uv inkten: proefdrukken van disc bedrukkingen zijn niet leverbaar.
De druktechniek van multimedia drukwerk en -kartonnage digitaaldruk worden met een ICC printprofiel gedrukt: dit profiel is niet aanpasbaar dus wordt een gemiddelde densiteit gehanteerd. Multimedia drukwerk op basis van offsetdruk is altijd full colour CMYK combinatiedruk op basis van densiteit, druk volgens een kleurproef is op aanvraag en tegen meerkosten mogelijk. Proefdrukken van multimedia drukwerk en -kartonnage zijn op aanvraag mogelijk tegen meerkosten: houdt rekening met circa 7- tot 10 werkdagen extra levertijd indien u van proefdrukken gebruik wenst te maken!
¤ Indien u digitale bestanden aanlevert welke niet volgens onze specificaties zijn opgemaakt, dan berekenen wij een meerprijs voor DTP werkzaamheden op basis van € 40,00 per uur excl. 21% btw, welke vooraf met u worden overlegd! Door u aangeleverde images welke van een lagere resolutie zijn, worden gewoon door ons verwerkt en altijd naar CMYK geconverteerd: wij nemen in dit geval geen enkele verantwoording voor de druktechnische kwaliteit en de kleurafwijkingen!

– CDaudio track(s) –
Alle CDaudio track(s) dienen 44.1KHz /16bit te zijn. Indien de CDaudio track(s) een afwijkende frequentie- of bitrate hebben zullen wij u verzoeken deze CDaudio track(s) als nog in de correcte frequentie en bitrate aan te leveren! Indien wij deze tracks voor u dienen aan te passen naar de correcte frequentie en bitrate, dan bedraagt de meerprijs € 5,00 per track excl. 21% btw. Indien wij de tracks voor u wijzigen in de correcte frequentie en bitrate passen wij geen dithering toe, en laten wij volumes etc. ongewijzigd!

De trackvolgorde en tracknamen dient u als volgt aan te geven:
01 artiest – tracknaam
02 artiest – tracknaam
03 artiest – tracknaam
enzovoort.

Indien wij de tracknamen en /of de trackvolgorde dienen te wijzigen dan nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid als blijkt dat de tracknamen foutief door ons zijn herschreven of dat de trackvolgorde niet correct is verlopen! ISRC codes dient u duidelijk in een aparte sheet bij uw tracks aan te leveren!

– verzending –
Verzending geschiedt standaard per overnight 24-48 uur, expresse zendingen en koeriersdiensten zijn niet standaard en worden separaat berekend.

copyright –
© november 2018: alle informatie in en van deze website en alle templates die wij u ter beschikking stellen zijn eigendom van The MultiMediaCompany en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden vermenigvuldigd of verspreidt.

– voorbehoudt –
Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen en typefouten.


Dat CD producties niet duur hoeven te zijn bewijst The MultiMediaCompany maar weer eens.


The MultiMediaCompany
Hortensialaan 13
1777 XE  HIPPOLYTUSHOEF
The Netherlands

0227 – 592 861
outside The Netherlands:
0031 – 227 592 861

logo multimedia company
+31 (0) 227 592 861
REVIEWS
REVIEWS
Terug naar de inhoud