+31 (0) 227 592 861

PRODUCTEN

 CD verpakkingen /Spindelverpakking

CD verpakkingen /Spindelverpakking  /snelmenu:

Spindelverpakking:

Heeft u CD’s nodig en heeft u zelf een verpakking verzorgt? Of heeft u de verpakking van een eerder uitgegeven CD productie, en u wilt een nieuwe CD update uitbrengen en uw verpakking hergebruiken? Dan leveren wij de CD’s zonder verpakking op spindels.

The MultiMediaCompany verpakt de CD’s zonder verpakking (spindel) in zogeheten ‘cakeboxen’. Deze ‘cakeboxen’ hebben in het midden een spindel waar de CD’s overheen geschoven zijn, en met een dop met bajonet sluiting wordt de spindel gesloten zodat de CD’s zijn beschermd tegen stof en water. Het verder verwerken van uw CD’s gaat vanaf deze spindels zeer snel, en iedere ‘cakebox’ bevat 100 CD’s.

CD zonder verpakking (spindel) /belasting voor het milieu:

Symbool PP5

‘Cakeboxen’ zijn vervaardigd uit PP, wat staat voor polypropeen of polypropyleen (de originele naam na de ontwikkeling in 1950) en is een vrijwel onbreekbaar plastic. Het materiaal is redelijk stijf, heeft een hoge temperatuurbestendigheid en is goed bestand tegen chemische oplossingen en zuren. Daarnaast is polypropyleen bestendig tegen bacteriegroei en kan het materiaal, na verhitting, elke vorm aannemen. Maar PP kan ook gezaagd en gelast worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PP polypropyleen voor veel verschillende doeleinden wordt ingezet. Polypropyleen is goed her te gebruiken als grondstof. PP polypropyleen is namelijk een oliehoudend materiaal dat uitstekende te recycleren is.
U kunt na gebruikt de ‘cakeboxen’ bij uw plastic afval voegen waarna het na inzamelen wordt gewassen en gemalen zodat er granulaat ontstaat die weer door de kunststofindustrie verwerkt kan worden.

¤ met betrekking tot de milieubelasting van de CD’s verwijzen wij u graag naar de pagina’s cdbranden/#milieu, cdpersen-eco/#milieu en cdpersen/#milieu

CD zonder verpakking (spindel) /informatie aanvragen:

Wilt u meer informatie omtrent onze CD producties?
Laat het ons graag weten, wij zullen u vrijblijvend adviseren.

  U kunt natuurlijk ook 0031 - (0)227 592 861 even intoetsen op uw telefoon, vinden wij eigenlijk net zo leuk!

  Wij zullen zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!


  The MultiMediaCompany
  Klufterkrogt 261777 NT  HIPPOLYTUSHOEF
  The Netherlands

  0227 – 592 861

  outside The Netherlands:
  0031 – 227 592 861

  info@mmcompany.nl

  www.facebook.com/mmcompany.nl/

  The MultiMediaCompany … voor als het compleet moet zijn!