+31 (0) 227 592 861

Creatief met digitale producties, kies voor The MultiMediaCompany.

De CD, de DVD en de Blu Ray Disc zijn allemaal digitale dragers met hun eigen toepassingen. De CD is in eerste instantie ontwikkeld om de vinylplaat te vervangen en dit is een redelijk geslaagd succes geworden voor Philips en Sony, die hiermee de vinyl record bijna heeft verslagen en de floppy disc helemaal heeft verbannen. De DVD is een geslaagd succes gebleken voor Sony en Toshiba om de videobanden voorgoed te doen verdwijnen. En de opvolger van de DVD, de Blu Ray Disc moet nog aan zijn succes beginnen om de standaard te worden in HD film en hiermee de DVD naar de achtergrond te drukken.

En dit alles in nog geen 30 jaar tijd want zo snel kan techniek gaan, en hoe lang deze techniek nog mee gaat weet niemand. Een gegeven is wel vaststaand: The MultiMediaCompany blijft de specialist in de productie van de digitale dragers. En waarom? Simpel, The MultiMediaCompany gelooft in fysieke producten, tastbaar, zichtbaar en hoorbaar op het allerhoogste niveau.

Spelen met disc bedrukkingen, digiverpakkingen, boeken met discs, en nu ook vinyl platen met dvd’s. Het is gewoonweg niet voor te stellen hoeveel ‘eer’ wij van ons werk krijgen als wij weer een bedankje ontvangen voor de prachtige producties die wij maken. En dat maakt dat wij ook van jouw productie een absoluut topproduct zullen maken.

Maar onze uitdagingen gaan nog verder: wij willen dat de markt jullie producten kunnen omarmen en jullie koesteren. Dat is moeilijk in dit digitale tijdperk van downloaden en streamen, maar als je trendsetter bent in plaats van trendvolger, dan worden je ideeën toch waarheid. En wat is er nou mooier als artiest of bedrijf dat je gewoonweg simpel opvalt door een fysiek product aan je fans en relaties te geven?

Dus laat downloads en streamings maar even voor wat het is en kies voor de fysieke producties van The MultiMediaCompany en maak gebruik van onze creatieve ‘uitspattingen’ als je voor digitaal gaat!

Kijk ook op onze facebookpagina voor de nieuwste projecten van The MultiMediaCompany.