+31 (0) 227 592 861

CD, DVD of Blu Ray Disc? The MultiMediaCompany maakt iedere productie uniek.

Al meer dan 15 jaar produceren wij disc producties met hoge kwaliteit, snel en voordelig. En of het nu 50 stuks zijn of 5.000 stuks, wij van The MultiMediaCompany weten waar het om gaat. Jouw product, en dat product moet perfect zijn, of het nu om muziek gaat en jij graag voor jouw fans een blijvende herinnering wilt zijn, of dat het om data gaat en jouw relatie jarenlang terug kan vallen op jouw software of om video waarbij herinneringen nog heel lang gekoesterd kunnen worden.

Voor de kleinere oplagen maken wij gebruik van met digitale uv inkt bedrukte discs wat werkelijk een schitterend professioneel resultaat geeft, en vanaf 100 stuks kunnen wij zelfs al offset- of zeefdruk toepassen en kan je een heel mooie bedrukking maken in combinatie met het zilver van de cd, dvd en blu ray disc. Vanaf 300 stuks passen wij over het algemeen het persen toe, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een glasmaster, en is de bedrukking met offset- of zeefdruk waarbij je ook heel mooie speciale bedrukkingen kunt ontwerpen.

Uiteraard maken wij alle disc productie’s compleet met echt alle typen multimediaverpakking, van eenvoudige enveloppe tot aan luxe digiverpakkingen, en ook al vanaf 50 stuks. Wij kunnen zelfs al vanaf 50 stuks wallets, digifiles, digisleeves en digifiles voorzien van matlaminaat met spot uv lak, of dubbelzijdige druk. Kijk snel eens op onze pagina ‘prijzen’ bij CD, DVD 4.7, DVD 8.5 en BLU RAY voor de meest voordelige prijzen.

En wil je graag op de hoogte blijven van wat The MultiMediaCompany allemaal produceert, dan raden wij je zeker aan ons te volgen op onze facebookpaginas want hier tonen wij constant onze nieuwste projecten en kunnen wij een inspiratie zijn voor jouw nieuwe project!