+31 (0) 227 592 861

CD's, DVD's & Blu Ray Disc's persen

The MultiMediaCompany: dé makers van prachtige discproductie’s

Al meer dan 15 jaar produceren wij CD, DVD en Blu Ray Disc producties met hoge kwaliteit, snel en voordelig. En of het nu 50 stuks zijn of 5.000 stuks, wij van The MultiMediaCompany weten waar het om gaat. Uw product, en dat product moet perfect zijn, of het nu om muziek gaat en u graag voor uw fans een blijvende herinnering wilt zijn, of dat het om data gaat en uw relaties jarenlang terug kunnen vallen op uw software of om video waarbij herinneringen nog heel lang gekoesterd kunnen worden.

Voor de kleinere oplagen maken wij gebruik van met digitale uv inkt bedrukte discs wat werkelijk een schitterend professioneel resultaat geeft, en vanaf 100 stuks kunnen wij zelfs al offset- of zeefdruk toepassen en kunt u een heel mooie bedrukking maken in combinatie met het zilver van de CD, DVD en Blu Ray Disc. Vanaf 300 stuks passen wij over het algemeen het persen van CD, en DVD toe, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een glasmaster, en is de bedrukking met offset- of zeefdruk waarbij ook heel mooie speciale bedrukkingen mogelijk zijn.

Uiteraard maken wij alle disc producties compleet met echt alle typen multimediaverpakking, van eenvoudige enveloppe tot aan luxe digiverpakkingen, en ook al vanaf 50 stuks. Wij kunnen zelfs al vanaf 50 stuks wallets, digifiles, digisleeves en digipacks voorzien van mat laminaat met spot uv lak, of dubbelzijdige druk. Kijk snel eens op onze pagina ‘prijzen’ bij CD, DVD 4.7, DVD 8.5 en BLU RAY voor de meest voordelige prijzen. Want dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen wij maar weer eens!

En wilt u graag op de hoogte blijven van wat The MultiMediaCompany allemaal produceert, dan raden wij u zeker aan ons te volgen op onze facebookpaginas want hier tonen wij constant onze nieuwste projecten en kunnen misschien ook een inspiratie zijn voor uw nieuwe project!

Multimedia verpakkingen

De verpakking verkoopt uw product! Een mooie multimediaverpakking, met zorg samengesteld, geeft het product de meerwaarde. Visueel maken wat er op de disc staat, dat is de kunst. De multimedia verpakkingen zijn er in overvloed, en dat maakt de keuze best wel lastig. Gelukkig biedt The MultiMediaCompany alle mogelijke multimedia verpakkingen, en als ze nog niet bestaan? Dan ontwikkelen wij ze gewoon voor u! Zo zijn wij. Onderstaand geven wij u alvast een overzicht van de meest voorkomende multimedia verpakkingen, en krijgt u misschien al ideeën! Of wellicht heeft u wel geen verpakking nodig, maar alleen de CD, DVD of Blu Ray Disc? Ook mogelijk bij The MultiMediaCompany!

Spindelverpakking:

dvd-recordable-bedrukken-spindelverpakking

Een CD, DVD of Blu Ray Disc zonder verpakking, omdat uzelf al een verpakking heeft ontworpen? Dat kan natuurlijk ook, wij leveren de discs op handige spindels zodat u ze direct in uw verpakking kunt doen.

Enveloppe met flap.:

dvd-pp-enveloppe-met-flap

De enveloppe met flap is ideaal om uw CD, DVD of Blu Ray Disc op een betaalbare wijze weg te geven, er kan eventueel ook nog een drukwerk ingevoegd zoals een bijvoorbeeld coupon.
Om de CD, DVD of Blu Ray Disc in bijvoorbeeld in een boek toe te voegen kunt u de pp enveloppe met zelfklevende rug toepassen, of invoegen in een ringband met de speciale ringband uitvoering.

Jewelbox slimline:

dvd-in-jewelbox-slimline

De jewelbox slimline is een dunne jewelbox waarbij geen drukwerk onder de CD, DVD of Blu Ray Disc geplaatst kan worden. Deze jewelbox slimline is heel geschikt voor promotie van singles of als update van bijvoorbeeld software. Let wel even op dat er een booklet in kan met maximaal 12 pagina’s. Wilt u meer pagina’s toe gaan passen kies dan voor de jewelbox standaard.

Jewelbox standaard:

cd-jewelbox-standaard

Nog altijd de standaard voor de CDaudio, de jewelbox. Met een inlaycard onder de tray en een booklet aan de voorzijde is deze jewelbox echt nog steeds een schitterende verpakking. Geschikt voor booklet tot maar liefst 52 pagina offsetdruk, dus genoeg ruimte voor informatie!

DVD box:

dvd-in-dvd-box

De DVD box is allang niet meer dé verpakking voor alleen DVD’s, ook CD’s worden vaak in DVD boxen toegepast, omdat dit een groter product is als de jewelbox. Dankzij de grotere afmetingen kan er meer informatie in de booklet geplaatst worden wat vooral bij software en games wordt toegepast.

Wallet zonder flap:

cd-wallet-zonder-flap

Dé ideale verpakking voor promotie en updates: de voor- en achterkant van de wallet zijn volledig bedrukt, en dankzij het stevige cardboard is de disc volledig beschermd. Door het lage gewicht leent de wallet zonder flap zich zeer voor mail acties. Voor extra informatie kan er nog ene booklet tot 8 pagina’s ingevoegd worden.

DVD discbook:

discbook-blu-ray

De ingebonden hardcover DVD discbook is een super dé luxe verpakking. Vanaf 32 pagina’s leverbaar in het DVD formaat, ter grootte van de dvd box. Op de voor- of achterzijde wordt een DVD digitray gelijmd waar de disc geplaatst wordt. De cover is 2mm. ‘omplakt’ karton en het aantal pagina’s kan oplopen tot 320 in vele soorten papier.

CD digipack 4 pagina:

cd-digipack-4-pagina

Een schitterend alternatief voor de jewelbox is de CD digipack, die qua maatvoering overeenkomt met de jewelbox. De CD digipack is gedrukt op 300gram cardboard en voorzien van 1 of meerdere CD trays waar de discs in komen. Rondom is de CD digipack volledig bedrukt. Voor extra informatie kan er booklet in een slit of sleeve geplaatst worden.

Blu Ray Disc box:

bly-ray-disc-blu-ray-box

Speciaal ontwikkeld voor de Blu Ray Disc, de Blu Ray Disc Box. Iets lager als de DVD box maar wel iets luxer. Aan de buitenzijde wordt een gedrukte cover geplaatst en binnen kan er naast de Blu Ray Disc ook een booklet geplaatst worden. Standaard is de Blu Ray Disc box blauw, maar transparant is ook mogelijk.

Informatie aanvragen

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij van The MultiMediaCompany uw CD, DVD of Blu Ray Disc productie bedrukken en verpakken uw de door u gewenste multimedia verpakking? Laat het ons graag weten, wij maken samen met u een topptoductie!

U kunt natuurlijk ook 0031 - (0)227 592 861 even intoetsen op uw telefoon, vinden wij eigenlijk net zo leuk!

Wij zullen zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!


The MultiMediaCompany
Klufterkrogt 261777 NT  HIPPOLYTUSHOEF
The Netherlands

0227 – 592 861

outside The Netherlands:
0031 – 227 592 861

info@mmcompany.nl

www.facebook.com/mmcompany.nl/

Met de CD, DVD en Blu Ray Discs van The MultiMediaCompany heeft u altijd succes!