+31 (0) 227 592 861

CD's, DVD's & Blu Ray Disc's persen

The MultiMediaCompany: dé makers van prachtige discproductie’s

Al meer dan 15 jaar produceren wij CD, DVD en Blu Ray Disc producties met hoge kwaliteit, snel en voordelig. En of het nu 50 stuks zijn of 5.000 stuks, wij van The MultiMediaCompany weten waar het om gaat. Uw product, en dat product moet perfect zijn, of het nu om muziek gaat en u graag voor uw fans een blijvende herinnering wilt zijn, of dat het om data gaat en uw relaties jarenlang terug kunnen vallen op uw software of om video waarbij herinneringen nog heel lang gekoesterd kunnen worden.

Voor de kleinere oplagen maken wij gebruik van met digitale uv inkt bedrukte discs wat werkelijk een schitterend professioneel resultaat geeft, en vanaf 100 stuks kunnen wij zelfs al offset- of zeefdruk toepassen en kunt u een heel mooie bedrukking maken in combinatie met het zilver van de CD, DVD en Blu Ray Disc. Vanaf 300 stuks passen wij over het algemeen het persen van CD, en DVD toe, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een glasmaster, en is de bedrukking met offset- of zeefdruk waarbij ook heel mooie speciale bedrukkingen mogelijk zijn.

Uiteraard maken wij alle disc producties compleet met echt alle typen multimediaverpakking, van eenvoudige enveloppe tot aan luxe digiverpakkingen, en ook al vanaf 50 stuks. Wij kunnen zelfs al vanaf 50 stuks wallets, digifiles, digisleeves en digipacks voorzien van mat laminaat met spot uv lak, of dubbelzijdige druk. Kijk snel eens op onze pagina ‘prijzen’ bij CD, DVD 4.7, DVD 8.5 en BLU RAY voor de meest voordelige prijzen. Want dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen wij maar weer eens!

En wilt u graag op de hoogte blijven van wat The MultiMediaCompany allemaal produceert, dan raden wij u zeker aan ons te volgen op onze facebookpaginas want hier tonen wij constant onze nieuwste projecten en kunnen misschien ook een inspiratie zijn voor uw nieuwe project!

Informatie aanvragen

Ook nieuwsgierig geworden hoe wij van The MultiMediaCompany uw CD, DVD of Blu Ray Disc productie bedrukken en verpakken uw de door u gewenste multimedia verpakking? Laat het ons graag weten, wij maken samen met u een topptoductie!

  U kunt natuurlijk ook 0031 - (0)227 592 861 even intoetsen op uw telefoon, vinden wij eigenlijk net zo leuk!

  Wij zullen zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!


  The MultiMediaCompany
  Klufterkrogt 261777 NT  HIPPOLYTUSHOEF
  The Netherlands

  0227 – 592 861

  outside The Netherlands:
  0031 – 227 592 861

  info@mmcompany.nl

  www.facebook.com/mmcompany.nl/

  Met de CD, DVD en Blu Ray Discs van The MultiMediaCompany heeft u altijd succes!