+31 (0) 227 592 861

CD's, DVD's & Blu Ray Disc's persen

The MultiMediaCompany maakt iedere productie uniek

Al meer dan 15 jaar produceren wij CD, DVD en Blu Ray Disc producties met hoge kwaliteit, snel en voordelig. En of het nu 50 stuks zijn of 5.000 stuks, wij van The MultiMediaCompany weten waar het om gaat. Jouw product, en dat product moet perfect zijn, of het nu om muziek gaat en jij graag voor jouw fans een blijvende herinnering wilt zijn, of dat het om data gaat en jouw relatie jarenlang terug kan vallen op jouw software of om video waarbij herinneringen nog heel lang gekoesterd kunnen worden.

Voor de kleinere oplagen maken wij gebruik van met digitale uv inkt bedrukte discs wat werkelijk een schitterend professioneel resultaat geeft, en vanaf 100 stuks kunnen wij zelfs al offset- of zeefdruk toepassen en kan je een heel mooie bedrukking maken in combinatie met het zilver van de CD, DVD en Blu Ray Disc. Vanaf 300 stuks passen wij over het algemeen het persen toe, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een glasmaster, en is de bedrukking met offset- of zeefdruk waarbij je ook heel mooie speciale bedrukkingen kunt ontwerpen.

Uiteraard maken wij alle disc producties compleet met echt alle typen multimediaverpakking, van eenvoudige enveloppe tot aan luxe digiverpakkingen, en ook al vanaf 50 stuks. Wij kunnen zelfs al vanaf 50 stuks wallets, digifiles, digisleeves en digifiles voorzien van matlaminaat met spot uv lak, of dubbelzijdige druk. Kijk snel eens op onze pagina ‘prijzen’ bij CD, DVD 4.7, DVD 8.5 en BLU RAY voor de meest voordelige prijzen.

En wil je graag op de hoogte blijven van wat The MultiMediaCompany allemaal produceert, dan raden wij je zeker aan ons te volgen op onze facebookpaginas want hier tonen wij constant onze nieuwste projecten en kunnen wij een inspiratie zijn voor jouw nieuwe project!

CD, DVD en Blu Ray Disc verpakkingen

Spindelverpakking:

dvd-recordable-bedrukken-spindelverpakking

Wil je de CD, DVD of Blu Ray Disc zonder verpakking, omdat je zelf al een verpakking hebt ontworpen? Dat kan natuurlijk ook, wij leveren de discs op handige spindels zodat je ze direct in jouw verpakking kunt doen.

Enveloppe met flap.:

dvd-pp-enveloppe-met-flap

De enveloppe met flap is ideaal om je CD, DVD of Blu Ray Disc op een betaalbare wijze weg te geven, en er kan eventueel ook nog een drukwerk ingevoegd zoals een bijvoorbeeld coupon.
Om je CD, DVD of Blu Ray Disc in bijvoorbeeld aan een boek toe te voegen kan je de pp enveloppe met zelfklevende rug toepassen, en er is tevens een speciale ringband uitvoering leverbaar.

Jewelbox slimline:

dvd-in-jewelbox-slimline

De jewelbox slimline is een dunne jewelbox waarbij geen drukwerk onder de CD, DVD of Blu Ray Disc geplaatst kan worden. Deze jewelbox slimline is heel geschikt voor promotie van je single of als update van bijvoorbeeld software. Let wel even op dat er een booklet in kan met maximaal 12 pagina’s, wil je meer pagina’s toe gaan passen kies dan voor de jewelbox standaard.

Jewelbox standaard:

cd-jewelbox-standaard

Nog altijd de standaard voor de CDaudio, de jewelbox. Met een inlaycard onder de tray en een booklet aan de voorzijde is deze jewelbox echt nog steeds een schitterende verpakking.

DVD box:

dvd-in-dvd-box

De DVD box is allang niet meer dé verpakking voor alleen DVD’s, ook CD’s worden vaak in DVD boxen toegepast, omdat dit een groter product is als de jewelbox. Dankzij de grotere afmetingen kan er meer informatie in de booklet geplaatst worden wat vooral bij software en games wordt toegepast.

Wallet zonder flap:

cd-wallet-zonder-flap

Dé ideale verpakking voor promotie en updates: de voor- en achterkant van de wallet zijn volledig bedrukt, en dankzij het stevige cardboard is de disc volledig beschermd. Door het lage gewicht leent de wallet zonder flap zich zeer voor mail acties.

DVD discbook:

discbook-blu-ray

De ingebonden hardcover DVD discbook is een super de luxe verpakking. Vanaf 32 pagina’s leverbaar in het DVD formaat, ter grootte van de dvd box. Op de voor- of achterzijde wordt een DVD digitray gelijmd waar de disc geplaatst wordt. De cover is 2mm. ‘omplakt’ karton en het aantal pagina’s kan oplopen tot 320 in vele soorten papier.

CD digipack 4 pagina:

cd-digipack-4-pagina

Een schitterend alternatief voor de jewelbox is de CD digipack, die qua maatvoering overeenkomt met de jewelbox. De CD digipack is gedrukt op 300gram cardboard en voorzien van 1 of meerdere CD trays waar de discs in komen. Rondom is de CD digipack volledig bedrukt.

Blu Ray Disc box:

bly-ray-disc-blu-ray-box

Speciaal ontwikkeld voor de Blu Ray Disc, de Blu Ray Disc Box. Iets lager als de DVD box maar wel iets luxer. Aan de buitenzijde wordt een gedrukte cover geplaatst en binnen kan er naast de Blu Ray Disc ook een booklet geplaatst worden. Standaard is de Blu Ray Disc box blauw, maar ook transparant is mogelijk.

Informatie aanvragen

laat óók jouw CD, DVD of Blu Ray Disc project door The MultiMediaCompany verzorgen! wij sturen je graag samples om je te overtuigen van onze kwaliteit!

Je kan natuurlijk 0031 - (0)227 592 861 ook even intoetsen op je telefoon, vinden wij eigenlijk net zo leuk!

Wij zullen zo snel mogelijk reageren!


Jouw CD, DVD of Blu Ray Disc maak je samen met The MultiMediaCompany.