+31 (0) 227 592 861

PRIJZEN CD

CD in CD digipack 6 pagina met sleeve

CDaudio /CDrom productie inclusief:

¤ CD 700mb. /80min. inclusief full colour labelprint.
¤ Dupliceren tot en met 700mb. indien CD dupliceren (branden).
¤ Kosten glasmaster indien CD repliceren (persen).
¤ CD digipack 6 pagina 1tray met sleeve,
– 300gsm. GC1 cardboard enkelzijdig (4/0) full colour druk.
¤ Vouwvel 4 pagina dubbelzijdig (4/4) druk.
¤ Samenstellen tot sets.
¤ Verzendkosten binnen Nederland & België.

CD dupliceren (branden):

50 stuks             € 5,01
100 stuks           € 3,42
150 stuks           € 2,85
200 stuks           € 2,56
250 stuks           € 2,37
300 stuks           € 2,30

CD repliceren (persen) ECO prijzen:

100 stuks           € 4,13
150 stuks           € 3,04
200 stuks           € 2,51
250 stuks           € 2,17
300 stuks           € 1,95

CD repliceren (persen) prijzen:

300 stuks           € 2,02
400 stuks           € 1,79
500 stuks           € 1,55

1.000 stuks        € 0,97

¤ Genoemde prijzen zijn per stuk, per oplage zoals vermeld en excl. 21% btw.
¤ Toeslag PP sealbag of sealen /krimpen +€ 0,08 per set excl. 21% btw.

CD in CD digipack 6 pagina met sleeve /productomschrijving

– CD digipack 4 pagina met slit –

De CD digipack is een zeer mooie onderscheidende verpakking waarbij een CD tray is verlijmd op bedrukt cardboard. Bij de CD digipack 6 pagina met sleeve is aan de linkerzijde de mogelijkheid om een booklet, vouwvel of poster te plaatsen. De CD digipack 6 pagina met sleeve is rondom op 6 vlakken bedrukt en met diverse afwerkingen zoals glossy- of matlaminaat, spot uv lak of rough side print ontstaat een zeer luxe product!

– CD dupliceren (branden) –

Voor CD dupliceren (branden) wordt gebruik gemaakt van CD-recordables welke wij eerst bedrukken middels digitaaldruk, offsetdruk of zeefdruk. Na dit drukproces worden de CD’s met CD branders voorzien van audio of data.

¤ De digipack 6 pagina met sleeve welke in combinatie met CD dupliceren (branden) wordt aangeboden is middels digitaaldruk geproduceerd: de kwaliteit van deze digitaal gedrukte CD digipack met sleeve komt praktisch overeen met een offsetdruk gedrukte digipack.
¤ De booklet behorende bij deze productie CD dupliceren (branden) in CD digipack 6 pagina met sleeve is eveneens op basis van digitaaldruk.
¤ De standaard levertijd voor de productie CD dupliceren (branden) in CD digipack 6 pagina met sleeve bedraagt 8 werkdagen.

– CD repliceren (persen) ECO –

Voor CD repliceren (persen) ECO worden de CD’s geproduceerd middels een glasmaster procedé waarbij de CD’s geproduceerd worden door middel van spuitgieten in een CD spuitgietmachine. Na dit spuitgietproces worden de CD’s bedrukt met offset- of zeefdruk.

¤ De digipack 6 pagina met sleeve welke in combinatie met CD repliceren (persen) ECO wordt aangeboden is middels digitaaldruk geproduceerd: de kwaliteit van deze digitaal gedrukte CD digipack met sleeve komt praktisch overeen met een offsetdruk gedrukte digipack.
¤ De booklet behorende bij deze productie CD repliceren (persen) ECO in CD digipack 6 pagina met sleeve is eveneens op basis van digitaaldruk.
¤ De standaard levertijd voor de productie CD repliceren (persen) ECO in CD digipack 6 pagina met sleeve bedraagt 14 werkdagen.

– CD repliceren (persen) –

Voor CD repliceren (persen) worden de CD’s geproduceerd middels een glasmaster procedé waarbij de CD’s geproduceerd worden door middel van spuitgieten in een CD spuitgietmachine. Na dit spuitgietproces worden de CD’s bedrukt met offset- of zeefdruk.

¤ De digipack 6 pagina met sleeve welke in combinatie met CD repliceren (persen) wordt aangeboden is middels offsetdruk geproduceerd.
¤ De booklet behorende bij deze productie CD repliceren (persen) in CD digipack 6 pagina met sleeve is eveneens op basis van offsetdruk.
¤ De standaard levertijd voor de productie CD repliceren (persen) in CD digipack 6 pagina met sleeve bedraagt 10 werkdagen.
¤ ISO kleurenproef CD digipack 6 pagina met sleeve +€ 60,00 excl. 21% btw.

– CD dupliceren (branden) & CD repliceren (persen) –

Het verschil tussen CD dupliceren (branden) en CD repliceren (persen) is alleen het verschil in het productieproces. Zowel de ‘gebrande’-  als de ‘geperste’ CD zijn beiden digitaal en qua geluid en data 100% identiek aan de door u aangeleverde master. Het voordeel van een ‘gebrande’ CD is dat deze sneller te produceren is doordat het glasmaster proces achterwege gelaten kan worden.
Optisch wijkt een ‘gebrande’ CD af van een ‘geperste’ CD: een ‘gebrande’ CD is lichtgroen aan de uitleeszijde, terwijl de uitleeszijde van een ‘geperste’ CD geheel zilverkleurig is.

CD in CD digipack 6 pagina met sleeve /offerte aanvragen

Wenst u in de sleeve een booklet, vouwvel of poster welke afwijkt van de aangeboden vouwvel 4 pagina geef dit graag aan in “AANVULLINGEN OP UW AANVRAAG“.

  # zijn verplichte velden.

  U kunt natuurlijk ook even 0031 - (0)227 592 861 intoetsen op uw telefoon voor een persoonlijk gesprek. Vinden wij eigenlijk net zo leuk!

  Wij zullen zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!


  The MultiMediaCompany
  Hortensialaan 13
  1777 XE  HIPPOLYTUSHOEF
  The Netherlands

  0227 – 592 861

  outside The Netherlands:
  0031 – 227 592 861

  info@mmcompany.nl

  www.facebook.com/mmcompany.nl

  The MultiMediaCompany … makes you visible!