Prijzen 12" vinyl - MultiMediaCompany

+31 (0)227 - 592 861
Ga naar de inhoud

PRIJZEN 12" VINYL PERSEN

2x 12" vinyl in gatefold

2x 12″ vinyl productie inclusief:

¤ Direct Metal Mastering (DMM) A + B & C + D zijde.
¤ Galvanisatie A + B & C + D zijde.
¤ 2x 180gram vinyl zwart.
¤ Labels A + B & C + D zijde full colour.
¤ 2x Polylined (antistatische) binnenhoes wit of zwart,
   met 2 centergaten.
¤ Bedrukte gatefold 300gsm. GC1,
   enkelzijdig full colour (4/0) offsetdruk, glossy- of mat
   machinevernis of rough side print.
¤ Samenstellen tot sets inclusief pp sealbag.
¤ 2x 3 testpersingen,
   zwart vinyl met witte labels in witte binnenhoezen.
¤ Verzendkosten testpersingen en finale persing,
   binnen Nederland & België.

prijzen 12" vinyl persen
2x 180gram vinyl zwart
prijzen per complete set:

100 stuks        € 29,45
200 stuks        € 15,90
300 stuks        € 11,95
500 stuks          € 8,50
1.000 stuks       € 6,35

algemene informatie
¤ Minimale oplage 2x 12" vinyl persen: 100 stuks.

product omschrijving
-  2x 12" vinyl in gatefold buitenhoes -
12" vinyl in gatefold buitenhoes is, net als de standaard buitenhoes, een van de meest voorkomende typen productie wat betreft een langspeelplaat. De gatefold buitenhoes is een klapbare hoes met een rugdikte van 7mm. en opengevouwen is deze gatefold buitenhoes net zo groot als 2 standaard 12" buitenhoezen naast elkaar. Indien u kiest voor een optie met drukwerk dan kunt u zowel een vouwvel, poster of booklet invoegen, echter het booklet is dan beperkt qua aantal pagina's daar deze anders niet meer samen met de 12" vinylplaat in een zijde van de gatefold geschoven kan worden. Voor de gatefold bestaan er vele afwerking opties, variërend van stanzing uit de voorzijde, tot hotfoil tot reliëf glossy uv lak, of verzorgen wij stickers en labelen wij de hoezen voor u zoals u dat wenst. Wij informeren u uiteraard heel graag over al deze extra mogelijkheden.

- testpersingen -
Testpersingen zijn bedoeld als referentie van de door u aangeleverde master(s) en geven reëel weer hoe uw vinylplaat zal klinken, of alle tracks in goede volgorde staan, of beiden zijden gecentreerd zijn etc. Deze testpersingen worden verstrekt om te voorkomen dat u een complete vinyl productie ontvangt met afwijkingen. Keurt u deze testpersingen af, omdat het geluid niet conform uw eisen is, dan dient u zich te realiseren dat u nieuwe tracks dient aan te leveren, maar dat ook extra kosten zullen ontstaan voor de nieuwe DMM mastering en galvanisatie. Iedere nieuwe productie is altijd inclusief éénmalige DMM mastering- en galvanisatie kosten. Indien wij een productie dienen te verzorgen zonder testpersingen, dan vervallen alle reclamatie's op welke afwijking dan ook van de finale persing.

- gekleurd vinyl -
Gekleurd-, marbled en splattered vinyl kan bijgeluiden veroorzaken zoals ruis of kraak: vooral zilver en goud vinyl heeft dit verschijnsel: crystal clear vinyl geeft een heel zuiver geluid.

- audiotracks 12″ vinyl -
Alle audiotracks dienen WAV formaat 48.0KHz /24bit te zijn. Een hogere frequentie en /of bitrate heeft geen toegevoegde waarde daar het snijproces deze frequentie en bitrate niet kunnen verwerken. U dient de tracks altijd per zijde op correcte volgorde aan te leveren, en u dient een volledig ingevulde tracklist in te vullen en met uw opdracht mee te zenden met hierin alle tracks, tracknamen en tijden. Ook de stiltes tussen de tracks dient u te verzorgen middels de lead-in en lead-out van de tracks: wij adviseren circa 4 seconden pauze tussen elke track toe te passen, in geval van muziek waarvan de tracks in elkaar dienen over te lopen dient u dus ook de lead-in en lead-out weg te laten.
De optimale speelduur per zijde voor 12″ vinyl 33rpm. bedraagt 22 minuten. Deze optimale speelduur is geen maximale speelduur, echter hoe meer speelduur wordt toegepast, des te minder zullen het volume en stereo effect worden!

- levertijden -
De levertijd voor 2x 12" vinyl in gatefold inclusief testpersingen bedraagt 13 weken.
¤ De standaard levertijd kan afwijken door seizoensinvloeden, wij geven u op aanvraag graag een bevestiging van de actuele levertijd.

algemene voorwaarden
- prijzen -
Alle genoemde prijzen zijn per complete set exclusief 21% btw en exclusief royalties STEMRA en /of rechtenhebbenden, op basis van door u aangeleverde en correct bevonden master(s) en aangeleverde en correct bevonden digitale bestanden t.b.v. de labeldruk en het drukwerk.

- levertijden -
De genoemde levertijden vangen aan na ontvangst en goedkeuring van de master(s) en de digitale bestanden: in overleg kan van deze levertijd afgeweken worden. Indien van aangegeven levertijden wordt afgeweken, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend!
¤ U dient zowel de master(s) als de digitale bestanden voor de label bedrukking en het drukwerk tegelijkertijd aan te leveren: zolang wij niet alle productiemiddelen
   van u hebben ontvangen zal de opdracht niet worden aangevangen.

- kleuren en drukproeven -
Label bedrukkingen, hoezen en drukwerk worden op densiteit gedrukt waardoor wij geen kleurgaranties geven: bij ongewijzigde vervolgopdrachten kunnen kleuren afwijken ten opzichte van eerdere vergelijkbare producties. Ondanks dat wij voor ongewijzigde vervolgopdrachten werken met dezelfde machine instellingen zijn factoren als temperatuur en luchtvochtigheid erg van invloed op de drukresultaten. Drukproeven van vinyl labels, hoezen en drukwerk zijn niet standaard en tegen meerkosten leverbaar. Drukproeven hebben een vertragende werking op afgegeven levertijden waardoor wij deze kunnen herzien, indien u andere bestanden aan gaat leveren aan de hand van de geleverde drukproeven dan kunnen er aanvullende herstartkosten van toepassing zijn.

- verzending -
Verzending geschiedt standaard per overnight 24-48 uur, expresse zendingen en koeriersdiensten zijn niet standaard en worden separaat berekend.

- copyright -
© november 2018: alle informatie in en van deze website en alle templates die wij u ter beschikking stellen zijn eigendom van The MultiMediaCompany en mogen
   niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden vermenigvuldigd of verspreidt.

- voorbehoudt -
Voormelde prijzen zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen en typefouten.

offerte aanvragen
Om een zo goed mogelijke offerte aan te kunnen bieden, hebben wij 'nogal' wat informatie nodig, zeker gezien de opties welke wij u allemaal bieden. Komt u hier niet helemaal uit, dan kunt u uiteraard altijd even telefonisch contact met ons opnemen zodat wij samen uw aanvraag kunnen invoeren.
* zijn verplichte velden.

U kunt natuurlijk ook even +31 - (0)227 592 861 intoetsen op uw telefoon voor een persoonlijk gesprek. Vinden wij eigenlijk net zo leuk!

Maar ...

Bent u even niet in de gelegenheid geweest om ons te bellen en heeft u uw aanvraag aan ons gemaild? Dan zullen wij uiteraard zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!

En heeft u geen bevestigingsmail van uw aanvraag van ons ontvangen?

Kijk dan even in uw spambox ... de e-mail programma's van vandaag de dag zijn nogal kritisch!
The MultiMediaCompany ... makes you visible!
The MultiMediaCompany
Hortensialaan 13
1777 XE  HIPPOLYTUSHOEF
NEDERLAND

0227 – 592 861

outside The Netherlands:
0031 – 227 592 861

Bent u tevreden over onze service en kwaliteit?
Dan vinden wij het heel leuk als u een review achterlaat.
Terug naar de inhoud