+31 (0) 227 592 861

Record Sleeves

De bedenkers van de VinylSleeve© en VinylPack©

RecordSleeves van RecordSleeveCompany

Begin 2014 kregen wij de ingeving om vinyl te gaan combineren met cd, dvd, blu ray disc, usb, booklet en posters in 1 verpakking. De vinylmarkt kent nog steeds maar een zeer beperkt aanbod van hoezen voor 1 of 2 stuks vinyl, wat er toe heeft geleid dat wij RecordSleeveCompany hebben opgericht welke verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en productie van deze sleeves.

Het gevolg hiervan is dat wij meer dan 1.000 combinaties hebben uitgewerkt in 7″, 10″en 12″ formaten en dat er reeds een aantal schitterende producties zijn verzorgt. Van onze tekentafel komt ook de 7″ vinyltray met een gepatenteerd systeem om het vinyl in de tray in te leggen.

De 12″ vinyltray is eveneens ontwikkeld, en wordt momenteel productietechnisch uitgewerkt.

Beeld u zich eens in wat een potentie het heeft om vinyl te combineren met bijvoorbeeld een dvd. U kunt een film uitbrengen, en de muziek extra op een lp meeleveren voor een super belevenis. Of wilt u een carré booklet bij die ene mooie lp voegen maar de verpakking is er niet zodat het booklet dan maar los in de hoes moet? Is verleden tijd: rechts de lp, links de booklet in een slit. Uw album op cd, en bonustracks op 7″ vinyl? Het is gewoon mogelijk geworden met de Vinylsleeves© en VinylPacks© van RecordSleeveCompany.

Standaard worden de VinylSleeves© en VinylPacks© geproduceerd van 300gsm. GC1 wit-wit cardboard wat kan worden opgewaardeerd naar 350gsm. GC1 wit-wit cardboard. Standaard druk is full colour offset, met machine vernis afwerking gedrukt op de gecoate zijde van het karton.

PMS kleuren, goud, zilver, metallic, diepdruk, druk aan de ongecoate zijde? Allemaal mogelijk. De 7″ VinylPack© kan tot maar liefst 4 tray’s bevatten, en de 12″ VinylSleeve© is tot 6 pagina leverbaar met 2x 12″ vinyl, 4 discs, of 3 discs met a5 booklet. Of laten we het eens helemaal gek maken: 4 lp’s en 4 disc in een verpakking? Of 6 lp’s in 1 verpakking? Gewoon mogelijk met ons VinylbookPack©.

En de kosten van dit alles? Zullen u meer dan meevallen, wij hebben de tekeningen en de stansmessen al uitgewerkt dus die kosten bespaard u, dus informeer RecordSleeveCompany om ook uw vinylproductie te ‘boosten naar succes’!

Er is werkelijk zoveel mogelijk, en alles ontwikkeld vanuit maar een visie: het fysieke product!

Wij vinden downloaden heel leuk hoor … maar het klinkt toch voor geen meter, zo’n mp3tje, en u staat ook niet bij uw fans op de plank.

En als u ons nu vraagt; ‘waarom zou je vinyl gaan combineren met discs of usb’? Dan kunnen wij stellig antwoorden; ‘omdat het nu mogelijk is en nooit mogelijk was’!

Kijk ook op onze facebookpagina voor de nieuwste projecten van RecordSleeveCompany.