+31 (0) 227 592 861

Wees universeel met de universele producten van The MultiMediaCompany.

The MultiMediaCompany levert, bedrukt en dupliceert alle typen usb, van simpele twister tot aan custom made uitvoeringen. De usb sticks kunnen variëren in capaciteit vanaf 512mb. tot 64gb. en deze capaciteit zal de komende jaren fors vergroot worden doordat halfgeleiders steeds kleiner en sneller worden.

Met de usb producten van The MultiMediaCompany creëren wij nieuwe toepassingen voor hetgeen cd, dvd en blu ray ook doen. Enerzijds vervangt dus usb deze disc producten, anderzijds vult het de discs aan. Doordat de hardware verandert worden de toepassingsmogelijkheden van discs beperkt, en bieden usb producten schitterende alternatieven. Tot voor kort werden deze usb producten vooral als promotie doeleinden toegepast, maar The MultiMediaCompany wil de usb producten graag op andere wijzen toepassen.

Zo kunt u uw album op usb uitbrengen waardoor deze compitabel wordt met bijvoorbeeld audio installaties in de nieuwste generaties auto’s. Het voordeel hiervan is dat u wav files kunt toepassen op usb, en dan heeft u kwalitatief zeer hoogwaardige audio, bijna vergelijkbaar met vinyl, omdat het volledig ongecomprimeerd blijft. En zo kunt u full HD films u in blu ray formaat schrijven op de usb en direct op uw smart tv afspelen. Uiteraard verzorgen wij ook de bedrukking van usb, en ontwikkelen wij nieuwe verpakkingen zoals de cardfile, een cardboard full colour bedrukte verpakking voor ene usb creditcard met booklet, of een digiverpakking met foam waarin de usb in een uitgesneden gedeelte wordt ingedrukt.

Uiteraard levert de MultiMediaCompany alle typen usb producten in de meest voorkomende uitvoeringen en vormen. Maar het is wel belangrijk dat wij u volledig voorlichten over wat usb producten precies inhouden.

De audio, video of data welke op de usb wordt geplaatst kan zowel copylock, als vrij overschrijfbaar geplaatst worden. Ook hier moet u goed bij nadenken welke optie u wenst, omdat dit copylock schrijven van usb dusdanig gebeurt dat wij regelmatig gevraagd worden door derde partijen een bestaande usb met copylock te overschrijven daar de content foutief is gekopieerd. Dit gaat niet namelijk, het copylock gedeelte op de usb is geplaatst in een virtuele ruimte die niet meer te benaderen is, uitsluitend nog door de producent van de usb zelf. The MultiMediaCompany kopieert de usb producten met eigen dupliceerapparatuur om fouten te voorkomen, echter wij kunnen dit allen in overschrijfbaar formaat verzorgen.

usb typen:

De eerste usb producten waren van het type usb 1 en hadden een dataoverdracht van 1.5mbit /s, gevolgd door de usb 2 met een datasnelheid van 480mbit /s en sinds enige jaren is er usb 3 met een snelheid van 4.8gb. /s en sneller. Deze snelheid zult u echter in de praktijk niet halen, veel hardware is namelijk trager. De nu bekende usb A aansluiting, welke op maar 1 wijze in de hardware kan worden ingestoken, zal de komende jaren langzaam aan verdwijnen doordat de usb C de nieuwe standaard zal gaan worden. Dit type usb heeft het formaat van de huidige kleine stekker van usb B, zoals wij die kennen als usb in mobiele telefoons, en kan op twee wijzen in de hardware ingestoken worden.

Kijk ook op onze facebookpagina voor de nieuwste projecten van The MultiMediaCompany.